
Pâtes
Un voyage de saveurs dans chaque bouchée
-
Spaghetti sauce tomate et basilic16 €Spaghetti al pomodoro e basilico – Spaghetti met tomatensaus en basilicum
-
Spaghetti aux lardons, oeuf, parmesan et crème18 €Spaghetti alla Carbonara – Spaghetti met roomsaus, spek, eieren en parmezaanse kaas
-
Spaghetti aux palourdes21 €Spaghetti alle vongole veraci (specialita) – Spagetti met venusschelpen
-
Spaghetti aux fruits de mer23 €Spaghetti ai frutti di mare – Spaghetti met zeevruchten
-
Tagliatelle aux aubergines, fromage et sauce tomate19 €Tagliatelle alla Norma – Tagliatelle met aubergines, kaas en tomatensaus
-
Raviolacci aux épinards, fromage et sauce crême18 €Raviolacci alla fiorentina – Raviolacci met kaas, spinazie en roomsaus
-
Tagliatelle au saumon, vodka, sauce à la crème19 €Tagliatelle al Salmone – Tagliatelle met zalm, vodka en roomsaus
-
Pennette à la sauce tomate piquante17 €Pennette all’arrabiata – Pennette met tomatensaus pikant
-
Pennette aux oignons, lardons et tomate17 €Pennette Amatriciana – Pennette met uien, spek en verse tomaten
-
Pennette aux quatres fromages17 €Pennette quattro formaggi – Pennette met vier italiaanse kazen
-
Lasagne bolognese et mozzarella bufala18 €Lasagna Sorrentina – Lasagne bolognese en mozzarella bufala

Crustacés
Une explosion de fraîcheur et de saveurs marines
-
Scampis à l’ail, huile d’olive et persil19 €Scampi all’aglio – Scampis met knoflook, olijfolie en peterselie
-
Scampis panés et frits, sauce Tartare19 €Scampi fritti salsa tartara – Gepaneerde scampis met Tartaarsaus
-
Scampis, tomate, ail, basilic au vin blanc19 €Scampi alla Pirata – Scampis met tomaat, wittewijn, knoflook en basilicum
-
Scampis aux champignons, brandy et sauce crème tomatée21 €Scampi dello chef – Scampis met paddenstoelen, brandy en tomatenroomsaus

Viande de veau
Une expérience savoureuse à chaque tranche
-
Escalope panée20 €Scaloppina alla Milanese – Gepaneerde kalfsoester
-
Escalopes à l’ail, origan, tomates et piquant21 €Scaloppina Pizzaiola – Kalfsoester met look, oregano, tomaten, pikant
-
Escalopes, mozzarella et sauce tomate et basilic21 €Scaloppina alla Sorrentina – Kalfsoester met mozzarella, tomatensaus en basilicum
-
Escalopes, champignons, fromage et crème21 €Scaloppina funghi e formaggio – Kalfsoester met paddenstoelen, kaas en roomsaus
-
Escalopes, aubergines, jambon, fromage et sa crème21 €Scaloppina Grand Hôtel – Kalfsoester met aubergines, ham, kaas en room
-
Escalopes au citron21 €Scaloppina Lombarda – Kalfsoester citroensaus
-
Escalopes, jambon de Parme, sauge et vin blanc24 €Saltimbocca alla Romana – Kalfsoester met parmasan, salie en witte wijn

Desserts
Délices Fondants
-
Crème brûlée à la vanille6 €Fluweelzachte vanillepudding met een gekarameliseerde suikerlaag
-
Tortino al cioccolato7 €Warme chocoladetaart met een vloeibare kern
-
Panna cotta ai frutti di bosco32 €Romige panna cotta met een frisse coulis van bosvruchten
-
Filet pur aTorta di mele fatta in casau poivre vert, Brandy et sa crème6 €Huisgemaakte appeltaart met een vleugje kaneel
-
Millefoglie con crema pasticcera3 €Klassieke bladerdeeggebakjes met banketbakkersroom
-
Supplementen van ijsbol of vruchtencoulis6 €Supplementen van ijsbol of vruchtencoulis